Як дістатися до росії?

Хто ж не мріє про літню відпустку, проведеному на теплом морському пляжі, далеко від всіх побутових проблем? Напевно, не таких людей. Але ж літній сезон відпусток — це не тільки відпочинок на курорті.

У цей час дуже часто до жителів Росії, та власне як і до багатьох інших, приїжджають далекі родичі. Ось тут якраз і піднімається проблема. Справа в тому, що віза в РФ і її оформлення дуже клопітка.

Її оформлення проходить в декілька етапів. Та й до того ж, якщо заздалегідь не підготуватися, то термінова віза в РФ обійдеться досить дорого. Для допомоги в таких питаннях завжди можна звернутися в Центр візової підтримки. Зробити це можна за допомогою телефонного дзвінка, особистого звернення або на сайті www.visardo.ruЕще одна заковика в оформленні — це запрошення в Росію. Запрошення оформляється в Росії, особою, що приймає туриста.

Воно може бути послано ділової компанією, навчальним закладом, родичами і т.п. Слід врахувати, що в посольстві листи від родичів або ділових партнерів не є офіційним запрошенням, а всього лише приводом для його оформлення. Однак є одне виключення, у випадку якого його оформляти не потрібно. Таке можливо при отриманні транзитної візи, тобто якщо країна перебування не є точкою закінчення маршруту. Для отримання подібної візи необхідно пред'явити всього лише копії куплених квитків.

Визначити вид візового документа і допомогти із складанням запрошення завжди раді на сайті www.visardo.ruПосле того, як запрошення до Росії оформлено, можна приступати до наступного етапу оформлення візи — збору документів, необхідних для цього. Тип документів і їх кількість залежить від того, який тип візи обраний (туристична, студентська, бізнес-віза, віза для приватного візиту, транзитна віза). Після цього можна призначати співбесіду в консульстві Російської Федерації на території країни. Для цього необхідно подати всі документи, необхідні для оформлення візи.

У консульстві потрібно в першу чергу дізнатися всі нижчеперелічені дані: • Час, за який оформляється документ; • Розмір і спосіб оплати консульських зборів; • Спосіб пред'явлення необхідних документів (пересилання чи особиста подача); • Графік роботи консульства.Немаловажен той факт, що практично всі консульства оформляють візи в протягом 14 днів, тому подавати документи необхідно мінімум за два тижні до поездкі.После проходження всіх процедур, потрібно прибути в консульство в призначений час і забрати готову візу. Якщо ж у її видачі відмовили, потрібно поцікавитися, з якої причини. Після ознайомлення з правилами перетину кордону можна сміливо вирушати в подорож, але варто пам'ятати, що в плині трьох діб потрібно пройти реєстрацію візи, яку робить паспортно-візовий відділ.

Добавить комментарий

Новости
Свежие комментарии